Bolero kolač z okusom kave in mandljev

Pripravite okusen Bolero kolač z okusom kave in mandljev
Sestavine:
- 50 g rožičeve moke
- 1 jajce
- 1 čajna žlička Bolero praška z okusom mandlja
- 1/2 pecilnega praška
- 1 čokoladni puding
- Mandljevo mleko
- 3 čajne žličke instant kave
- Sladilo po želji
- Mandlji za posip
Postopek:
- V posodi zmešajte rožičevo moko, pecilni prašek, Bolero prašek (raztopljen v 150 ml vode ali mandljevega mleka) in jajce.
- Zmes vlijte v ognjevarno posodo in pecite približno 20 minut pri 180 °C.
Preliv:
- V skodelici zmešajte puding v prahu z malo mandljevega mleka in sladilom.
- Preostanek mandljevega mleka segrejte in, ko zavre, dodajte instant kavo ter premešajte.
- Dodajte pudingovo mešanico in kuhajte, dokler se ne zgosti.
- Prelijte preliv čez pečen biskvit in posujte z mandlji.
Prijetno sladkanje!